Teploměr na zavařování
Kód: 1065702800Detailní popis produktu
Kvalitní teploměr nejen na zavařování se svorkou pomocí níž ho uchytíte na zavařovací hrnec.
Milovníci sladkého a cukráři pozor! Se zavařovacím teploměrem připravíte lahodný karamel, cukrovinky, kandované ovoce a karamelky. Džemy a želé budou perfektní - nebudou příliš tuhé, ani příliš tekuté. Zavařovací teploměr také dobře poslouží při výrobě karamelu, který se používá ke zdobení koláčů a dodává pečivu lesk. Jednoduše ho zavěsíte do hrnce a máte vše pod kontrolou v rozmezí od 40°C do 200°C. Čím déle cukerný roztok vaříte, tím vyšší je obsah cukru. Současně se zvyšuje bod varu. Pohled na teploměr vám řekne, kdy je třeba zastavit proces vaření, abyste získali více či méně tekutý sirup. Nebezpečné teplotní testy špičkou prstu v horké tekutině jsou minulostí, konzistence a struktura vašeho jídla jsou zachovány. Mimochodem, domácí bonbóny jsou oblíbeným suvenýrem na párty a skvělým dárkem pro hosty k narozeninám dítěte.
- Teplotní rozsah: 40 °C až 200 °C / 100 °F až 400 °F
- s nastavitelným držákem hrnce
- tepelně izolovaná rukojeť
- vhodné i na fritování
- Délka: 30 cm
- Materiál: nerezová ocel
Doplňkové parametry
Kategorie: | Teploměry na měření potravin |
---|---|
Výrobce: | Küchenprofi |
Materiál: | nerezová oce |
Rozměry: | délka 30 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka Küchenprofi je značkou pro vysoce kvalitní kuchyňské doplňky, kombinuje nadčasový design s vysokou funkčností. Zaměřují se na lidi s jejich potřebami, požadavky a přáními. Sortiment charakterizuje řada vlastních vývojů a výzkumů, které byly vytvořeny v úzké spolupráci se známými designéry.
Kritériem pro všechny produkty značky Küchenprofi : Funkčnost musí být zaručena stejně jako dobrá kvalita. Proto jako primární výrobní materiál používají vysoce kvalitní nerezovou ocel. Splňuje požadavky i náročných kuchařů.