Pánve a woky
Není pánev jako pánev. Každý z pokrmů jako je steak, omeleta, míchaná vajíčka, bramborák.., potřebuje na svou přípravu jiný typ pánve, aby byl dokonale připraven. Dokonale připravený steak si žádá masivní ocelovou pánev, rozpálenou na maximum, aby se maso rychle zatáhlo a uchovalo si šťavnatost. Při přípravě omelety oceníte pánev s nepřilnavým povrchem, aby se těsto při obracení nelepilo a netrhalo, s nízkým okrajem pro snadnou manipulaci s obracečkou, důležité ale je i to, aby tělo pánve bylo masivní a dobře drželo teplo. A patříte-li k milovníkům rychlé a zdravé asijské kuchyně, neobejdete se bez woku. Wok musí být rozpálený na vysokou teplotu, aby se suroviny rychle osmahly a uchovaly si křupavost, musí být co nejširší a mít vysoké stěny, ke kterým se suroviny pomalu odsouvají podle pořadí, v jakém jsou přidávány.
Nejprodávanější
MILANO pánev s nepřilnavým povrchem a vysokým okrajem o průměru 28 cm s odnímatelnou rukojetí od špičkové německé značky Küchenprofi. Po vyjmutí rukojeti je vhodná i...
PISA GOURMET nerezová pánev s kvalitním nepřilnavým povrchem o rozměru 41x29,3x19 cm a objemu 6,5 l do špičkové německé značky Küchenprofi.
PISA kvalitní nerezová pánev o průměru 28 cm a objemu 3 l do špičkové německé značky Küchenprofi. Snadno připravíte pokrmy na pánvi a nebo v troubě pro hosty nebo...