CARVING Porcovací nůž a vidlička
Kód: 070828Detailní popis produktu
CARVING porcovací příbor neboli také "řeznický příbor" vám pomůže perfektně, rychle a čistě naservírovat maso, drůbež i ryby.
Profesionální krájení jídla je součástí kultivované kultury stravování a je součástí školení kuchařů a číšníků. S řeznickým příborem od Zassenhaus připravíte pečeně, drůbež a filé u stolu jako profesionál. Vidlice s dlouhými hroty má vše pevně pod kontrolou. Nůž vyrobený z extra ostré čepelové oceli čistě oddělí maso od kostí. Řeznictví sice vyžaduje trochu cviku, ale pak se jistě dočkáte pochvalných pohledů od hostů. Tip: Pečeně nechte deset minut odpočívat při pokojové teplotě, než budete krájet, a maso nakrájejte přes vlákno.
Sada obsahuje vidličku na maso a řeznický nůž.
- extra ostrá čepel z oceli 3Cr13
- stylová pohostinnost
- na pečeně, drůbež, filé
- délka čepele 20 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařský nůž |
---|---|
Výrobce: | Zassenhaus |
Materiál ostří: | ocel 3Cr13 |
Materiál rukojeti: | dřevo Pakka |
Délka čepele 20 cm: | 13 cm |
Sada obsahuje: | 1 porcovací nůž a 1 porcovací vidlička na maso |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Německá firma Zassenhaus vyrábí produkty špičkové kvality již od roku 1867. Produkty této značky se vyznačují především použitím kvalitních a exotických materiálů a špičkovým zpracováním. Důraz, který firma Zassenhaus klade na detail vzhledu a funkčnost, řadí její produkty do prvotřídní kategorie.